Новини

Ми постійно публікуємо останні новини та оголошення.

Впроваджено проект “Ландшафтний дизайн. Сучасні рішення”

Завдяки БФ “КРАЩИМ БУТИ” здобувачі освіти Чернівецької гімназії N 4 під керівництвом вчителя біології Осипчук І.М втілили в реальність свою мрію – впроваджено проект “Ландшафтний дизайн. Сучасні рішення.” Бізнес-ідея втілюється на заняттях  курсів Соціальне шкільне підприємництво у 8-9 класах.

Метою курсу є формування трудових навичок учнів, екологічної свідомості, сприяння професійному самовизначенню, створення умов для творчої самореалізації вихованців у процесі засвоєння знань з ландшафтного дизайну та розмноження рослин; розвитку підприємницької компетентності здобувачів освіти.

Соціальна місія: допомога ЗСУ, соціально незахищеним категоріям дітей; долучення до підтримки естетичної привабливості закладів освіти міста.

БФ КРАЩИМ БУТИ у жовтні 2022 року виділено кошти, завдяки яким вже в листопаді облаштовано парник. Восени в парнику було  висаджено 500 цибулин тюльпанів, гіацинтів, ірисів та 50 туй.  У березні 2023 року на уроках біології та заняттях Соціального шкільного підприємництва учні мали змогу навчатись розмножувати та черенкувати рослини.

Кошти, зароблені від продажу квітів на акції «Тюльпан для воїна» та до Дня Матері, були передані на ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Scroll to top